Nova edició del "Firhàbitat", la fira de la bioconstrucció i l'eficiència energètica al Berguedà

divendres, 3 juny, 2022 - 00:00 a diumenge, 5 juny, 2022 - 23:59
Avià, Berguedà

 

 


La salut dels habitatges tindrà un pes important en les conferències.

Font: Diari Regió 7

Avià tornarà a ser serà l'epicentre de la bioconstrucció i l'eficiència energètica el proper mes de juny en una segona edició de Firhàbitat que guanyarà múscul respecte a l'any passat. L'organització de la fira ha previst conferències, activitats i tallers innovadors i espera augmentar el nombre d'expositors, que a falta de que es tanquin les inscripcions podria ser d'una cinquantena.

Eguany tindran un pes important les conferències sobre la salut de l'habitatge i els elements tòxics que hi pot haver dins d'ella.També s'ha de destacar una taula rodona sobre la creació de comunitats energètiques, un projecte que s'està treballant a petita escala a Puig-reig.

A més, hi haurà diverses activitats i demostracions per al públic general com el muntatge del Pont Arquato de Leonardo da Vinci i una prova per conèixer l'eficiència energètica d'una estructura. També es faran demostracions de tècniques constructives amb terra, el concurs de construcció ràpida en fusta per equips, el curs de fusta constructiva amb exhibició d’artesania o la demostració de talla artística amb xerrac.

 

Més informació 


 

Municipis: 
Categories: 
Bioconstrucció
Energia

Relacionats

Notícia

Els impulsors de Firhàbitat han presentat aquest matí, coincidint amb la inauguració de la segona edició del certamen, el Manifest d’Avià, un document que busca el compromís per la bioconstrucció i l’eficiència energètica. 

Notícia

Implantarà sistemes fotovoltaics a la Llar d’Infants El Niu · També al Col·legi Àngel Guimerà, des d’on alhora es podrà proveir energia verda a altres equipaments municipals

Notícia

El Ple celebrat el 8 de setembre, va aprovar per unanimitat una Proposta de resolució presentada pel grup municipal d’Esquerra Repúblicana Mataró per oferir una línia d’ajuts al comerç per adaptar-se als requeriments del decrets d’estalvi energètic.

Butlletí