Ruta: Barcelona, pol de ciència: la Barceloneta

dijous, 6 abril, 2017 - 17:00 a divendres, 7 abril, 2017 - 19:59
Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona
Geolocation

Vora el mar hi ha un munt de científics d’arreu que treballen en centres de recerca de prestigi internacional. Descobreix-los acompanyat dels mateixos investigadors.

Què fan en els centres de recerca que conviuen a la Barceloneta?

L’Institut de Ciències del Mar (CSIC) és el centre més gran de recerca marina d'Espanya i un dels més importants de la regió mediterrània. Es dedica íntegrament a l’estudi de mars i oceans. El Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona inclou 7 entitats de recerca independents, que es dediquen a la recerca en l'àmbit de la salut humana i la biomedicina.

A càrrec de la Fundació Ciència en Societat. En el marc del Dia Mundial de la Salut. Organitzat per La Fàbrica del Sol en col·laboració amb el Mapa Barcelona + Sostenible.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat.

Aquesta activitat és gratuïta pels participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d'inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d'espera no puguin aprofitar les vacants.

Podeu trobar tota la programació d'activitats de La Fàbrica del Sol del primer quadrimestre de 2017 seguint l'enllaç


 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol

 

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Ciència
Educació ambiental

Relacionats

Article

El programa Escoles + Sostenibles ha organitzat durant el curs escolar 2020-2021 diferents activitats amb 358 escoles de la ciutat per celebrar el seu vintè aniversari i la tasca desenvolupada per promoure la sostenibilitat des de l’educació. En la cloenda del curs, celebrada en línia, hi han participat més de mil alumnes d’una cinquantena de centres i s’ha fet un repàs de les diferents iniciatives sostenibles impulsades per diferents escoles.

Notícia

Cartells per a conscienciar i jocs basats en la mímica són dues de les iniciatives que ha preparat l’alumnat dels centres que hi participen. Us expliquem les accions que es promouen en el marc d'aquesta setmana temàtica, que se celebra del 26 d’abril al 2 de maig.

Acte
18/03/2021 - 14:45

Butlletí