Adjunt | Mida |
---|---|
![]() | 1.06 MB |
Seminari de Preparació de la Setmana Europea de Prevenció de Residus
Relacionats
La campanya de sensibilització promou el consum local i la reducció de residus, i ofereix diverses activitats educatives i tallers per fomentar hàbits sostenibles.
La Setmana Europea de la Prevenció de Residus inclou enguany prop d'un miler d'activitats a tot Catalunya. El tret de sortida s'ha donat aquest dissabte, 16 de novembre, al Mercat de Sant Antoni de Barcelona, el primer “Enrenou d’Aliments” un concurs on alumnes de quatre escoles d’hostaleria i restauració han competit per fer la millor recepta utilitzant aliments espigolats i amb el mínim residu possible.
Una investigació de la UAB ha aconseguit caracteritzar detalladament com les bossetes de te comercials basades en polímers alliberen a la infusió milions de nanoplàstics i microplàstics. L’estudi mostra per primera vegada la capacitat d’aquestes partícules d’internalitzar cèl·lules intestinals humanes, de manera que poden arribar a la sang i expandir-se per tot l’organisme.