Taller de cuina:proteïnes vegetals

dimecres, 26 maig, 2021 - 18:30 a 20:30
Activitat virtual.


Reduir el consum de carn és beneficiós tant per la nostra salut com per la del planeta. En aquest taller de cuina aprendrem a cuinar diverses receptes riques en proteïna vegetal.

La forma en què ens alimentem és fonamental per la sostenibilitat del planeta i de la nostra salut. En aquest taller descobrirem perquè és important reduir el nostre consum de carn i aprendrem a cuinar exquisides receptes riques en proteïnes vegetals, com hamburgueses, patés i salses, que ens ajudaran a tenir una dieta més respectuosa amb el medi ambient i amb la nostra salut!

A càrrec de 'Cuina saludable amb la Cesca'

Organitza Aula Ambiental de Sant Andreu i Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB)

En col·laboració amb el Centre Cívic Navas.

En el marc de ‘Barcelona, Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021’

Activitat gratuïta.Cal inscripció prèvia ccnavas@bcn.cat o 93 349 35 22, 699 90 23 59​

Organitzador: 
Organitza Organitza Aula Ambiental de Sant Andreu i Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB) En col·laboració amb el Centre Cívic Navas.
Destinatari: 
Públic general
Contacte: 

Xarxa d'Equipaments Ambientals de Barcelona

La Fàbrica del Sol

Ajuntament de Barcelona

Pg. Salvat Papasseit, 1
08003 Barcelona
932 564 430 - 689 62 34 05
www.bcn.cat/lafabricadelsol

Relacionats

Acte
12/12/2024 - 09:30
Centre Cívic Cotxeres de Sants (carrer de Sants, 79, Barcelona)
Acte
19/11/2024 - 09:00
Paranimf de la Diputació de Barcelona, al recinte de l'Escola Industrial (carrer del Comte d'Urgell, 187, Barcelona)
Acte

Butlletí