Reduir el consum de carn és beneficiós tant per la nostra salut com per la del planeta. En aquest taller de cuina aprendrem a cuinar diverses receptes riques en proteïna vegetal.
La forma en què ens alimentem és fonamental per la sostenibilitat del planeta i de la nostra salut. En aquest taller descobrirem perquè és important reduir el nostre consum de carn i aprendrem a cuinar exquisides receptes riques en proteïnes vegetals, com hamburgueses, patés i salses, que ens ajudaran a tenir una dieta més respectuosa amb el medi ambient i amb la nostra salut!
A càrrec de 'Cuina saludable amb la Cesca'
Organitza Aula Ambiental de Sant Andreu i Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB)
En col·laboració amb el Centre Cívic Navas.
En el marc de ‘Barcelona, Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021’
Activitat gratuïta.Cal inscripció prèvia ccnavas@bcn.cat o 93 349 35 22, 699 90 23 59
Xarxa d'Equipaments Ambientals de Barcelona
La Fàbrica del Sol
Ajuntament de Barcelona
Pg. Salvat Papasseit, 1
08003 Barcelona
932 564 430 - 689 62 34 05
www.bcn.cat/lafabricadelsol