Arrenca la fase de propostes ciutadanes per a la reforma del Parc de Ca n'Oriol, a Rubí

01/10/2018 - 11:56

El procés participatiu que decidirà com serà el Parc de Ca n'Oriol entra en una nova fase aquest diiluns: està accessible la plataforma Participa Rubí i proposar les idees així com descobrir i valorar les propostes de la resta de la ciutadania que han sorgit de l'enquesta prèvia. És la tercera fase d'un procés que ha de culminar amb l'avantprojecte.

Es tracta de la tercera fase del procés després que s'hagin recollit les impressions de la ciutadania, a través d'una enquesta presencial, i les propostes dels grups polítics amb presència al ple. Els resultats d'aquesta diagnosi es faran públics aquest 3 d'octubre amb un acte obert a la ciutadania que tindrà lloc a l'Ateneu a les 19 h. Els responsables de les companyies que han intervingut en aquesta etapa, Vox Populi Recerca SL i Xavier Tort Comunicació, explicaran les conclusions extretes de l'estudi i el mètode utilitzat.

Aquest sistema s'acompanya de la celebració d'una jornada participativa presencial que tindrà lloc el 27 d'octubre al mateix parc. La jornada vol recollir de manera presencial noves propostes, així com posar en comú els diferents models i fomentar el debat entre els i les participants.

La següent fase de rendició de comptes del procés consistirà en la presentació dels resultats de les aportacions ciutadanes. A partir de les propostes recollides, es procedirà a la redacció dels avantprojectes de millora del Parc, és a dir, es donarà forma tècnica a les idees presentades agrupant les que vagin en una direcció similar o bé siguin compatibles.


 

Etiquetes: 

Relacionats

Article

Un eucaliptus centenari malmès per la sequera és l’eix del nou espai de biodiversitat que Mataró ha dissenyat al Parc Central. Malauradament, es va haver de talar pel risc de caiguda, però encara és font de vida

Article

La web detalla el consum energètic i hídric dels equipaments municipals i les mesures preses per fomentar l’estalvi

Article

L’Observatori de l’Aigua de Terrassa, OAT, l’òrgan de participació ciutadana vinculada al servei d’abastament municipal, celebra el cinquè aniversari de la seva creació.

Butlletí