Celebra el #SantJordiDocAmbCat amb recomanacions de recursos ambientals

Font: Generalitat de Catalunya

22/04/2020 - 13:02

Del 20 al 26 d'abril, les persones vinculades a biblioteques ambientals catalanes de la xarxa DocAmbCat compartiran a les webs i xarxes socials recomanacions de llibres, jocs, vídeos, fotos, activitats... relacionades amb la natura i el medi ambient.

En aquests temps de confinament, les biblioteques ambientals catalanes també volem compartir recomanacions de recursos ambientals per celebrar aquest Sant Jordi tan especial.

Les prescripcions poden ser a títol particular (bibliotecària, usària...) o institucional, i només s'ha de fer constar el títol del recurs, que es pot acompanyar d'una foto o vídeo, la biblioteca a la qual estàs vinculat i el hastag de la iniciativa: #SantJordiDocAmbCat. Les plataformes de difusió són facebook, twitter i/o instagram.

Més informació:


 

Categories: 

Relacionats

Article

Barcelona va acollir el 7è Fòrum Global del Pacte de Política Alimentària Urbana de Milà entre el 19 i el 21 d’octubre.

Article

 

Ramaderes de Catalunya és una la xarxa de 60 pastores, de dones ramaderes, que volen reivindicar la ramaderia extensiva, la sobirania alimentària i el respecte al medi ambient. S'uneixen també per lluitar contra la discriminació que pateixen per ser dones en un treball culturalment associat al gènere masculí.

Article

Aquest projecte d'autoria col·lectiva ofereix recursos tant per a docents i organismes públics com per a consumidors i consumidores.

Butlletí