Congrés Nacional d’Educació Ambiental: sessió de conclusions

10/04/2022 - 14:16


Un any després de la seva inauguració, el 24 de novembre va tenir lloc la sessió de tancament del Congrés Nacional d’Educació Ambiental 2020-2021. En aquesta sessió es fa un balanç del Congrés de la mà de diferents ponents que han intervingut en les diverses sessions - professionalització, recerca, reptes pedagògics, biodiversitat, el repte del clima i la cultura de la sostenibilitat - i s'estableixen línies de treball futures per consolidar una governança conjunta de l’educació ambiental a Catalunya.


 

Categories: 

Relacionats

Article

Del 25 al 27 de gener del 2024 es va celebrar el Congrés Nacional d'Educació Ambiental. A la web del Congrés teniu disponibles les gravacions de la sessió virtual, la inauguració i les taules rodones.

Article
L’aigua, un dret humà fonamental per al desenvolupament sostenible

Coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, s’ha inaugurat a Breda la instal·lació «REFLƎX: L’aigua, un dret humà fonamental per al desenvolupament sostenible», un projecte participatiu de la Coordinadora d'ONG Solidàries i la Diputació de Girona que promou els objectius de desenvolupament sostenible (ODS). 

Article
Consulta la Guia en el marc del Dia Mundial del Medi Ambient

No podem retrocedir en el temps, però sí que podem fer créixer els boscos, revitalitzar les fonts d'aigua i restaurar els sòls. Som la generació que pot fer la pau amb les terres. Som la #GeneracióRestauració

Butlletí