De l'hort a la biblioteca

05/05/2017 - 12:50

Aquest projecte vol donar a conèixer els productes de proximitat del Parc Agrari del Baix Llobregat i apropar la ciutadania a una vida i dieta més saludables.

A través d'activitats diverses, com visites guiades, talles, xarrades o contes amb aquest projecte es vol ajudar a cultivar el propi hort urbà i ensenyar les millors receptes amb els productes de l'hort.

Aquesta iniciativa neix l'any 2013 a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi de Llobregat, que va guanyar el Premi Teresa Rovira i Comas a la Innovació a les Biblioteques Públiques Catalanes el 2014 amb el projecte. Amb el tems "De l'hort a la biblioteca" ha anat incorporant-se a l'oferta de moltes biblioteques més de la comarca.

Podeu accedir a totes les activitats a través d'aquesta web
 


 

Categories: 
Municipis: 
Baix Llobregat
Etiquetes: 

Relacionats

Article

A Sant Vicenç dels Horts s’ha posat en marxa recentment l’Espai Test Agrari, un projecte pioner amb l’objectiu de dinamitzar el sector agrícola local i fomentar la incorporació de la nova pagesia.

 
Article

El Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Martorell ha cedit a entitats del municipi i de l’entorn cinc horts urbans. Són parcel·les destinades a associacions de caire sociosanitari i social que les havien sol·licitat.

Article

L'Ajuntament de Sant Boi ha posat en marxa a l'Escola Bressol La Mercè la prova pilot d'un projecte contra el malbaratament alimentari, que consisteix en destinar els excedents del servei de cuina del centre a les persones i famílies usuàries de la botiga Aliments Solidaris.

Butlletí