De l'hort a la biblioteca

05/05/2017 - 12:50

Aquest projecte vol donar a conèixer els productes de proximitat del Parc Agrari del Baix Llobregat i apropar la ciutadania a una vida i dieta més saludables.

A través d'activitats diverses, com visites guiades, talles, xarrades o contes amb aquest projecte es vol ajudar a cultivar el propi hort urbà i ensenyar les millors receptes amb els productes de l'hort.

Aquesta iniciativa neix l'any 2013 a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi de Llobregat, que va guanyar el Premi Teresa Rovira i Comas a la Innovació a les Biblioteques Públiques Catalanes el 2014 amb el projecte. Amb el tems "De l'hort a la biblioteca" ha anat incorporant-se a l'oferta de moltes biblioteques més de la comarca.

Podeu accedir a totes les activitats a través d'aquesta web
 


 

Categories: 
Municipis: 
Baix Llobregat
Etiquetes: 

Relacionats

Article

El projecte “Horts al terrat”, de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, ha rebut el premi Nova Bauhaus de la Unió Europea en una cerimònia que s’ha celebrat a la ciutat de Brussel·les el divendres 12 d’abril.

Article

El reconeixement destaca la sostenibilitat i la inclusió del projecte d’horticultura de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) i la votació és oberta a tota la ciutadania.

Article

Alimentem Collserola! el projecte de Transició Agroecològica impulsat pel Consorci del Parc Natural de Collserola dinamitzat per la cooperativa Arran de terra, ha iniciat el programa "Agroecologia escolar a Collserola: responem a l'emergència climàtica!" en col·laboració amb la cooperativa l'Ortiga. Aquesta iniciativa pretén apropar als centres educatius la realitat agrària de la Serra de Collserola.​

Butlletí