El Banc d'Energia de Premià de Dalt

Font: Ajuntament de Premià de Dalt
04/05/2016 - 11:36

El banc d’energia és una associació legalment constituïda que promou l’estalvi i l’eficiència energètica a benefici dels que estan en situació de vulnerabilitat energètica. Això ho fa a través de la pedagogia i de la solidaritat transformadora. La finalitat del banc no és acumular (ni energia ni recursos) sinó contribuir a l’estalvi amb finalitats redistributives.

L'Ajuntament de Premià de Dalt ha publicat a la seva revista municipal La Pinassa la següent informació sobre com funciona el Banc d'Energia.


 

Categories: 
Municipis: 
MaresmePremià de Dalt
Etiquetes: 

Relacionats

Article

Les escoles públiques Mare de Déu de Montserrat i Marià Cubí i Soler, i l'Institut Ramon Turró i Darder han aconseguit estalviar més de dues tones de CO2 aquest curs. Aquesta és una de les dades més destacades del projecte 50/50 d'estalvi energètic, que la Diputació de Barcelona ha tancat amb un acte celebrat al Parc Franesc Macià.

Article

Les escoles de Primària Mare de Déu de Montserrat i Marià Cubí i l'Institut Ramon Turró participen aquest curs en el "Projecte 50/50" d'estalvi energètic en els centres educatius.

Article

El Ple de la Diputació de Girona, en la sessió ordinària del mes d'octubre, ha aprovat el Pla de Transició Energètica de la Diputació de Girona. 

Butlletí