El Premi Medi Ambient de la Generalitat dedicat aquest any a l'energia

Font: Departament de Territori i Sostenibilitat
10/04/2012 - 00:00

Fins l'11 de maig de 2012, a les 14 h es poden presentar candidatures al Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya, el qual vol reconèixer públicament la tasca de persones físiques i jurídiques a favor del medi ambient.

En aquesta convocatòria 2012, hi poden optar projectes, iniciatives i trajectòries que s'hagin desenvolupat i/o aplicat totalment o parcialment a Catalunya en l'àmbit temàtic de l'energia sostenible i, més concretament, projectes o iniciatives relacionats amb fonts energètiques distribuïdes, i  també l'estalvi i l'eficiència energètica, objectius que són fonamentals per poder fent front al repte que suposa el canvi climàtic i la transició cap a una economia hipocarbònica menys vulnerable als seus impactes.

Cal destacar que el Premi té tres modalitats:
1. Projectes de recerca, desenvolupament i innovació 
2. Iniciatives de protecció i millora del medi ambient
3. Trajectòries de protecció i millora del medi ambient

La modalitat Trajectòries de protecció i millora del medi ambient s'atorgarà en qualsevol àmbit d'actuació.

Respecte a la dotació, el Premi Medi Ambient 2012 de la Generalitat de Catalunya consisteix en un diploma acreditatiu i la quantitat econòmica següent:

1) Projectes de recerca, desenvolupament i innovació, 28.000 euros.
2) Iniciatives de protecció i millora del medi ambient, 14.000 euros.
3) Trajectòries de protecció i millora del medi ambient, 14.000 euros.

La data límit de presentació de candidatures és l'11 de maig de 2012, a les 14 h. I el Premi es lliurarà en l'acte de celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, que tindrà lloc el 5 de juny de 2012.
Trobareu més informació a: www.gencat.cat/territori/premismediambient

AdjuntMida
Image icon premi-ma.jpg72.22 KB

Relacionats

Article

Montmeló disposa d’un servei públic d’abastament des de 1957 amb un model de gestió directa de forma continuada. L’any 2015 es posava en funcionament el dipòsit del Turó de la Bandera de Montmeló que va permetre millorar el subministrament d'aigua a Montmeló i Parets. Les obres, acordades en un conveni entre el Govern català i els dos ajuntaments l'any 2009, van anar a càrrec de l'empresa ATL, concessionària de la Generalitat.

Article

La iniciativa ha comptat amb la participació de quatre escoles públiques d’infantil i primària i tres escoles bressol municipals

Article

Finalitzada l’última actuació en tres túnels de la ronda de Dalt, amb la substitució de 1.370 punts de llum
La renovació d’aquest enllumenat suposa un estalvi d’1.589.915 kWh/any, que equival al consum anual de 220 habitatges


 

Butlletí