Els Agents cívics de Tordera estrenen portal web

Font: Ajuntament de Tordera
11/05/2016 - 10:51

Dins del Portal de Civisme i Convivència: agents cívics de Tordera hi trobem les funcions i àmbits d'actuació dels agents cívics juntament amb les ordenances i documents relacionats amb el departament, com poden ser l'horari de la Deixalleria Municipal o el calendari de recollida de mobles, entre d'altres.

Des de la Regidoria de Civisme amb la col·laboració del departament d'Agents cívics de Tordera s'ha creat un lloc web per tal de facilitar l'accés a les matèries de civisme i convivència.


 

Etiquetes: 

Relacionats

Article

La Mancomunitat Penedès-Garraf inicia una campanya per abordar la problemàtica del residu tèxtil als municipis del territori. Amb la campanya "Està de Moda", es busca informar i conscienciar sobre la importància de reduir, reutilitzar i reciclar les peces de roba per mitigar l'impacte ambiental.

Article

Maresme Circular publica un manual per ajudar als restaurants i menjadors escolars a prevenir el malbaratament alimentari

Article

Del 22 al 28 d'abril d'aquest 2024 se celebra a Catalunya la Setmana Sense Soroll que promou mesures i iniciatives en el marc de la prevenció de la contaminació acústica, com ara la difusió, sensibilització i l’educació ambiental, amb l’objectiu de donar visibilitat a les eines de gestió i control, així com impulsar la col·laboració entre administracions amb diferents responsabilitats i/o competències en la matèria.

Butlletí