Es convoca el 5è Concurs Fotogràfic del Parc de la Serralada de Marina

01/02/2018 - 09:49

Detall del programa. Autor: Biblio. Elisenda Montcada

El 5è Concurs de Fotografia del Parc de la Serralada de Marina s'adreça a tots els públics i els participants poden enviar fins a un màxim de quatre fotografies inèdites a l’adreça de correu p.smarina.cd@diba.cat abans de les 23.55 h del dimecres 31 de maig del 2018. Podeu guanyar premis de fins a 200 euros!

En el correu, cal afegir un arxiu en format word indicant les dades següents: títol de la fotografia, lloc de presa de la fotografia, categoria a la que opta, nom i cognoms de l’autor/a, municipi de residència, telèfon de contacte, adreça de correu electrònic i número d'associat a la Federació de Catalana de Fotografia, si és el cas.

Les categories i premis són els següents:

· Millor fotografia de flora i/o fauna: 200 euros.

· Millor fotografia de patrimoni: 200 euros.

· Millor fotografia de paisatge: 200 euros.

Periòdicament, les imatges s’incorporaran a la pàgina web del Parc de la Serralada de Marina i a la pàgina de Facebook del Parc.

El veredicte del jurat es farà en un acte obert al públic el 10 de juny a les 18 h a la seu de l'Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac (AFOTMiR) al Centre Cívic Antigues Escoles de Mas Rampinyo (c. Alt de Sant Pere, 73, de Montcada i Reixac), i el lliurament de premis tindrà lloc el 19 de juny a les 19 h a la sala Polivalent de la Biblioteca Elisenda de Montcada (c. Tarragona, 32, Montcada i Reixac). Les imatges premiades i una selecció de les més destacades formaran part d'una exposició que es podrà visitar a la Biblioteca.

El 5è Concurs Fotogràfic del Parc de la Serralada de Marina compta amb el reconeixement de la Federació Catalana de Fotografia amb el número de reconeixement 2018-21.

El Concurs de Fotografia del Parc de la Serralada de Marina està organitzat per l'Ajuntament de Montcada i Reixac. Regidoria de Cultura i Patrimoni, el Centre de Documentació del Parc de la Serralada de Marina i la Biblioteca Elisenda de Montcada amb la col·laboració de l'Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac (AFOTMiR). Compta amb el patrocini de la Diputació de Barcelona i del Parc de la Serralada de Marina.


 

Etiquetes: 

Relacionats

Article

La "Guia pràctica dels acords de custòdia del territori. Marc teòric i opcions jurídiques a Catalunya" vol aportar una visió general de la custòdia del territori i de com funcionen les diverses opcions jurídiques per formalitzar acords de custòdia, el principal instrument per desplegar aquesta estratègia de conservació de la natura.

Article

Una película presentada al darrer festival FICMA.

Butlletí