Festa familiar Millorem el Medi ambient per a treballadors de la Diputació de Barcelona

Diputació de Barcelona

17/06/2016 - 09:21

El passat dissabte 11 de juny, més de 300 persones entre treballadors de la Diputació de Barcelona, amics i familiars, van celebrar a l'Escola Industrial la festa sobre l'energia sostenible i alternativa. No et perdis el vídeo que hem fet d'aquest dia tan festiu!

Xocolatada feta amb cuines solars, crispetes i granissats a base de pedalar, inflable infantil per saltar amb energia, jocs, contes... un munt de propostes que els treballadors de la Diputació vam poder gaudir en família, tot coneixent alhora com funcionen les fonts d'energia renovables.

La Festa s'emmarca en la campanya d'informació interna per als treballadors de la Diputació "Millorem el medi ambient" i en les efemèrides del Dia Mundial del Medi Ambient i la Setmana Europea de l'Energia Sostenible.

 

Millorem el Medi Ambient a la Diputació de Barcelona

Millorem el medi ambient és una campanya de Comunicació Interna per als treballadors de la Diputació de Barcelona. La campanya pretén difondre els hàbits sostenibles en la nostra tasca diària a les oficines i als nostres centres de treball. Però també els vol estendre a les nostres cases. Perquè estem molt convençuts de la feina que fem i creiem que allò que és bo per al Medi Ambient és bo també per a tots nosaltres. I fins i tot és bo per a les nostres butxaques, i la veritat és que una mica d’estalvi sempre va bé.

La campanya Millorem el medi ambient té com a objectiu difondre bon hàbits a la feina i a casa a tot el personal de la institució en àmbits del consum d'energia, d'aigua, els residus i la mobilitat amb quatre missatges clau: Menys watts, Zero emissions, Pocs litres i Cap residus.

 


 

Categories: 
Municipis: 
BarcelonèsBarcelona

Relacionats

Notícia

Barcelona organitza aquest novembre nous tallers en el marc del ‘City Donut’, en els quals empreses i entitats reflexionaran sobre el model econòmic, intentaran definir els reptes de ciutat i plantejaran projectes per a donar-hi resposta. Ho faran en dos workshops diferents, els dies 8 i 29 de novembre, que reprenen el cicle encetat el passat juny.

Notícia

El programa Escoles + Sostenibles, que compta amb 22 anys de recorregut a la ciutat, implica de forma activa l’alumnat en la millora de la sostenibilitat del centre amb projectes sobre emergència climàtica, alimentació sostenible, biodiversitat, horts ecològics, compostatge, mobilitat sostenible, qualitat de l’aire i acústica, consum responsable, estalvi d’aigua i energia, entre d’altres.

Article

El Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) ja inclou l’aprovació definitiva de la resolució per la qual es redueixen els horaris d’obertura de les terrasses situades en aquests espais. Des del 28 d'octubre, entre setmana, de diumenge a dijous, hauran de tancar a les 23.00 hores, i els divendres, dissabtes i vigílies de festius, a les 24.00 hores.

Butlletí