Fonollosa passa del 26% al 77% de recollida selectiva en dos mesos, amb el nou model de contenidors amb control d'accés

05/10/2022 - 10:00

El municipi de Fonollosa ha reduït el 77% les tones de rebuig que portem a l'abocador, passant de 36 tones al mes de mitjana (amb l'antic sistema), a 8,4 tones al mes amb els contenidors tancats.

Tot i que la tendència és molt positiva, l'ajuntament considera que encara no és suficient i als ciutadans els incita a seguir millorant en la manera com fa el reciclatge a casa, i ajuda a conscienciar qui encara no ho fa bé.


 

Categories: 
Municipis: 
BagesFonollosa

Relacionats

Notícia

Enguany en alguns municipis del Bages s’implantarà la taxa justa de residus: Sallent i Fonollosa ja han aprovat l’ordenança pertinent i estan ultimant els detalls per a l’aplicació d’aquesta taxa, amb la col·laboració del Consorci del Bages.

Notícia

Ja fa un any i mig que el Pont de Vilomara i Rocafort va establir el nou model de recollida de residus

Article

Durant l’any 2023, els pescadors catalans de les confraries de Tarragona, Barcelona i Girona van retirar del mar un volum de més de 120 mil litres de deixalles, l’equivalent a 18 camions cisterna d’aigua. Aquesta xifra representa la retirada de 50.000 litres més d’escombraries, set camions cisterna més, respecte de l’any 2022. L’increment de residus recollit respon a un increment de participació.

Butlletí