La Burricleta, una bicicleta rural elèctrica

Burricleta acosta les persones a la natura amb una vocació conciliadora, divulgativa i contemplativa
Redacció
16/10/2012 - 00:00

Burricleta es presenta com una opció d'ecoturisme de qualitat, basat en la sostenibilitat, la preservació i l'apreciació del medi natural i cultural de l'entorn. Burricleta democratitza l'ús de la bicicleta per a tot tipus de persones: homes i dones, grans i petits, joves i adults, en família, en grup o en parella, i en qualsevol moment de l'any, sense altra condició que saber anar amb bicicleta.

Burricleta posa a l'abast de tothom gaudir de la natura aprofitant les prestacions de bicicletes elèctriques, equipades amb un GPS interactiu que inclou continguts culturals i naturals, tant tangibles- arquitectura, geologia, botànica, fauna - com intangibles - història, llegendes, paisatges, valors -.

Burricleta compta amb una Xarxa de Punts i Centres on es poden llogar i/o comprar aquestes bicicletes pensades per democratitzar la descoberta de la natura de manera sostenible, divertida i sana.

 

 

Etiquetes: 

Relacionats

Article

EVOLUCIONA JA! és l'eslogan que engloba un seguit d'accions de sensibilització que l’àrea de medi ambient del Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha planificat i dissenyat per pensar a l'entorn del model de consum actual.

Article

S’han col·locat cinc càmeres de videovigilància en diferents ubicacions del municipi que es posen en funcionament aquesta setmana, amb l’objectiu de continuar lluitant contra les conductes incíviques.

Article

És una iniciativa del Consell de Nois i Noies per crear entorns escolars saludables i segurs i fer de L’Hospitalet una ciutat més sostenible.

Butlletí