La Reserva de la Biosfera del Montseny, exemple de desenvolupament sostenible a l’ONU

19/10/2018 - 12:20

La campanya #ProudToShare del Programa Man and the Biosphere (MAB) de la UNESCO pretén compartir les seves històries i mostrar com les comunitats estan marcant una diferència en les Reserves de Biosfera.

Aquest programa ha triat la història del Montseny per mostrar-la com a model per  esbrinar quines són les maneres d'abordar el canvi climàtic, la conservació dels boscos i la gestió participativa amb les comunitats locals.

En aquest vídeo, comparteixen només algunes de les seves moltes solucions per a que la gent i la natura prosperin.

I convida a rexplorar la resta de la col·lecció de vídeos #ProudToShare per conèixer a molts altres membres de la Xarxa Mundial de Reserves de Biosfera de la UNESCO MAB.

Montseny és una de les centenars de reserves de la biosfera designades per la UNESCO, llocs on la gent i la natura comparteixen una forma de viure de la que, asseguren, tots podem sentir orgullosos.

Més informació sobre la Reserva de la Biosfera del Montseny aquí


 

Etiquetes: 

Relacionats

Article

La "Guia pràctica dels acords de custòdia del territori. Marc teòric i opcions jurídiques a Catalunya" vol aportar una visió general de la custòdia del territori i de com funcionen les diverses opcions jurídiques per formalitzar acords de custòdia, el principal instrument per desplegar aquesta estratègia de conservació de la natura.

Article

Una película presentada al darrer festival FICMA.

Butlletí