La sostenibilitat comença a casa

30/06/2002 - 00:00

La web www.vidasostenible.com és una bona eina per a introduir hàbits de sostenibilitat en la vida quotidiana. Aquesta realització, elaborada per l'estudi APMSA, té un disseny molt acurat i uns continguts pròxims i molt útils per als ciutadans interessats en, per exemple, calcular la seva petjada ecològica o per conèixer la seva pròpia casa des d'un punt de vista de sostenibilitat. La web té un enfocament clarament pedagògic i està plena d'informacions i consells pràctics. Una de les seccions més interessants és 'Un paseo por la casa', en la qual es van repassant les diferents dependències (cuina, lavabo, menjador) tot fent suggeriments i facilitant informació, que va en la línia de promoure una utilització més racional dels recursos. En cadascun dels apartats, s'intenta remarcar els beneficis sobre el medi ambient que pot generar una conducta més responsable i, molt oportunament, també els beneficis que l'usuari pot tenir sobre la seva butxaca. També es subratllen accions possibles per a aconseguir-ho: noves conductes, estratègies de convivència, ecobricolatge, compra de productes, etc. La sostenibilitat, mai més ben dit, comença a casa. A www.vidasostenible.com hi ha tota la informació necessària per a fer-ho amb millors garanties. La plana és en llengua castellana.

Relacionats

Article
Gerald Durrell

Convertida ja en un clàssic universal,  La meva família i altres animals narra les peripècies d'una família insòlita, desbaratada i molt poc convencional que decideix abandonar la grisa i plujosa Anglaterra per instal·lar-se a l'assolellada i paradisíaca illa grega de Corfú.

Article
Jordi Ballart

«Vuit graus és la temperatura de l’aigua més freda en què he nedat mai. No és cap proesa, si considerem que hi ha persones que neden en aigües polars a gairebé zero graus. A còpia d’anar gairebé cada cap de setmana de desembre a març a fer un bany a la platja, el meu cos s’ha anat adaptant a les temperatures marines d’hivern. Per què ho faig? Aquesta és la pregunta que intenta respondre aquest llibre».

Article
Jaume Terradas

De l’ofensiva contra la natura a un canvi de vida global

Butlletí