Les platges de Viladecans, el tresor de la costa barcelonina

02/09/2018 - 11:12

Viladecans és l'únic municipi de tota la costa barcelonina que pot presumir d'haver obtingut un certificat de 'Platges Verges'.

Aquest guardó distingeix l'esforç per preservar la biodiversitat natural i Viladecans l'ha validat de nou en els més de 1.600 metres de les platges del Remolar i de Cal Francés. 'Platges Verges' és una oportunitat de valorar els esforços dels municipis i entitats des d'un punt de vista ecològic i de preservació del medi.

Aquesta és la novena edició dels guardons 'Platges Verges' organitzat per Ecologistes en Acció de Tarragona i Terres de l'Ebre. El 2018, en total, han estat distingides 21 platges de 10 municipis. En les sis ocasions que Viladecans s'hi ha presentat ha obtingut els guardons corresponents.


 

Municipis: 
Baix LlobregatViladecans
Etiquetes: 

Relacionats

Article

Cada vegada més estudis científics apunten que la natura i la salut són un binomi inseparable a les ciutats. El seu disseny té implicacions sobre el benestar físic i psicològic de les persones i és per això que, des de l'Ajuntament de Viladecans, estan treballant en el programa Viu Verd per provar els beneficis de la presència del verd dins la ciutat i en les persones que hi viuen. 

Article


 

Viladecans i Torrelles de Llobregat han donat un pas endavant decisiu en la lluita contra la contaminació per plàstics amb la implementació de mesures innovadores que podrien marcar un abans i un després a nivell europeu. En el marc del projecte ERIC, impulsat per Zero Waste Europe, aquests municipis catalans estan adoptant estratègies valentes per reduir dràsticament els residus plàstics.

Article

El Pacte de Viladecans pel Clima inicia el curs 2023-2024 amb una trobada de la Taula a la Casa de les Abelles

Butlletí