Localitzant les accions dels membres de la Xarxa per l'Agenda 2030

16/05/2019 - 08:32

A la 19a Assemblea general de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat es va fer l'exercici de localitzar diverses experiències de les ciutats i pobles en relació a l'Agenda 2030 i els objectius de desenvolupament sostenible (ODS).

Es va presentar un balanç del mandat de la Xarxa i la vinculació en relació amb els ODS i localització dels mateixos en les ciutats i pobles membres i es va fer una adaptació d'aquesta memòria en format web per explicar què és l'Agenda 2030 i com es localitza a la Xarxa i els seus membres. 

Per millorar la localització dels exemples de les ciutats i pobles, es presenta aquest Mapa interactiu de consulta.

Permet cercar els exemples de localització dels ODS per municipi o diferenciar les capes d'informació per ODS o per alineació integral als ODS.

Un cop es clica dins un exemple concret, permet clicar al títol del projecte i dirigeix a més informació al respecte.


Etiquetes: 

Relacionats

Article

El Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible ha identificat una desena de reptes prioritaris per a la sostenibilitat del nostre país en l'edició del 2023, en una anàlisi que incorpora propostes estratègiques d’actuació per fer-hi front.

Notícia
Busca generar consensos al voltant dels reptes de l'educació futura

Després d’aquest acte inaugural se celebraran cinc debats territorials adreçats a diferents sectors de la societat per tal de generar participació i diàleg en els grans eixos de l’àmbit educatiu. Més de 200 alumnes de diferents centres educatius han pogut explicar, reflexionar i conversar sobre com s’ha de transformar l’educació per donar resposta als reptes de l’Agenda 2030.

Article

L’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)

Butlletí