L'Or Blau

Font: Interactiu Ara. Publicat a Sostenible.cat amb el permís de l'Agència Catalana de l'Aigua

21/03/2021 - 18:57

L’Or blau és una exposició per conèixer i repensar la nostra relació amb l’aigua, comprendre la seva realitat invisible i aprendre com podem fer front a un dels reptes més essencials per al futur del nostre territori i de tota la humanitat. 

L’organitza l’Agència Catalana de l’Aigua, que enguany celebra el seu 20è aniversari. Fins el 18 d'abril al Palau Robert de Barcelona. I si no hi podeu anar, podeu veure els seus continguts en aquest interactiu.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Categories: 

Relacionats

Article
En el marc del Dia Mundial de l'Aigua 2022

El Dia Mundial de l'Aigua (World Water Day se celebra anualment el 22 de març com un mitjà per centrar l'atenció en la importància de l'aigua dolça i la defensa de la gestió sostenible dels recursos d'aigua dolça. Enguany el tema de la Dia son les aigües subterrànies: fer visible allò que és invisible.

Article

El Parc de la Sequia de Manresa estrena nova mascota per promocionar les activitats infantils i familiars

Article
 

Més de 600 alumnes de 12 centres educatius de la ciutat han visitat el riu Llobregat en el marc de la celebració del Dia de l’Aigua. L’activitat s’emmarca en les accions que desenvolupen les escoles i instituts que formen part de la xarxa L’H Escoles Sostenible i el Padrins del Riu.

Butlletí