MoBike, l'aparcament públic de bicicletes al costat de l'estació de tren de Montmeló, ja ha entrat en funcionament

11/05/2022 - 10:26

Ja està en funcionament l’aparcament de bicicletes públic i gratuït que es troba a la plaça de l’Estació. Aquest aparcament és accessible les 24 hores i tots els dies de l’any.

Avui dia 5 de maig, ha entrat en funcionament l'aparcament de bicicletes de públic i gratuït de Montmeló. La instal·lació té el nom de MoBike i pretén ser un servei d'aparcament de bicis per a totes les persones que hagin de deixar aparcada la seva bicicleta durant un període curt de temps (màxim 48 hores). El fet que el Mobike es trobi al costat de l'estació de tren, podrà facilitar l'ús d'aquesta instal·lació a les persones usuàries de Renfe que arriben a Montmeló en bicicleta.

L'espai interior està tancat i s'ha d'accedir mitjançant l'App de Pverde. A dins hi ha uns suports per lligar les bicicletes i un petit córner d'arranjament amb eines mecàniques bàsiques. A l'entrada hi ha un panel explicatiu amb les normes d'ús de l'aparcament, què s'ha de fer per enregistrar-se, com estacionar i recollir la bicicleta i amb l'horari del MoBike i les penalitzacions en cas d'incomplir les normes.

Recordem que per a la seva utilització cal descarregar-se l’aplicació Pverde o accedir al www.parkingverde.com. Un cop dins registrar les dades i seguir les indicacions. Cal donar d’alta l’aparcament, clicant sobre l’aparcament de bicicletes de Montmeló. Un cop registrada la bicicleta a l’apartat corresponent de l’aplicació ja se’n pot  fer ús.


 

Municipis: 
Vallès OrientalMontmeló
Etiquetes: 

Relacionats

Article

Montmeló disposa d’un servei públic d’abastament des de 1957 amb un model de gestió directa de forma continuada. L’any 2015 es posava en funcionament el dipòsit del Turó de la Bandera de Montmeló que va permetre millorar el subministrament d'aigua a Montmeló i Parets. Les obres, acordades en un conveni entre el Govern català i els dos ajuntaments l'any 2009, van anar a càrrec de l'empresa ATL, concessionària de la Generalitat.

Article

La iniciativa ha comptat amb la participació de quatre escoles públiques d’infantil i primària i tres escoles bressol municipals

Article

Des d’aquest divendres ja es pot circular pel tram de l’avinguda de Balmes mentre segueixen les obres en els altres trams de forma paral·lela

Butlletí