Mou-te pel zero als mercats municipals de Vilanova i la Geltrú

08/06/2021 - 08:00

Mou-te pel zero! és una campanya impulsada per l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú conjuntament amb Go Zero Waste amb l’objectiu de promoure la reducció de residus i el comerç local a través de reptes a l’abast de tothom.

Als Mercats Municipals de Vilanova i la Geltrú, des de finals d'abril, es realitza la campanya de sensibilització oberta a la ciutadania, per tal de reduir la utilització d'envasos de plàstic a l'hora d'anar a comprar. 

La iniciativa es promou des del Mercat del Centre i del Mercat de Mar, proposant una sèrie de reptes relacionats amb els hàbits de compra i atorgant punts i premis a les persones que ho facin.

COMPRAR ALS MERCATS DE VILANOVA I LA GELTRÚ FENT SERVIR ENVASOS REUTILITZABLES TÉ PREMI !!

Té premi perquè és un benefici pel medi ambient i perquè es pot obtenir regals i descomptes importants...

Per participar la ciutadania pot:

1- Descarregar al mòbil l'aplicació GO ZERO WASTE (trobaràs en la difusió de la campanya el teu codi QR per fer-ho).   O si no amb el TRÍPTIC INFORMATIU que es pot trobar als mercats.

2- Fer tots els reptes que es puguin.... són aptes per a tothom i de diferents graus de dificultat.

3 - Guanyar premis i descomptes.....

MÉS INFORMACIÓ AQUÍ sobre LA CAMPANYA.


 
Municipis: 
GarrafVilanova i la Geltrú

Relacionats

Article

Les parades del Mercat Municipal proposen accions de millora per reduir l'ús d'envasos de plàstic d’un sol ús.

Article

Els mercats municipals de Sant Joan Despí -mercat de Les Planes i mercat del Centre- participen a la campanya Mercats Sostenibles de la Diputació de Barcelona, que consciencia a les persones usuàries dels mercats sobre la importància de reduir els envasos d’un sol ús.

Butlletí