Mou-te pel zero als mercats municipals de Vilanova i la Geltrú

08/06/2021 - 08:00

Mou-te pel zero! és una campanya impulsada per l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú conjuntament amb Go Zero Waste amb l’objectiu de promoure la reducció de residus i el comerç local a través de reptes a l’abast de tothom.

Als Mercats Municipals de Vilanova i la Geltrú, des de finals d'abril, es realitza la campanya de sensibilització oberta a la ciutadania, per tal de reduir la utilització d'envasos de plàstic a l'hora d'anar a comprar. 

La iniciativa es promou des del Mercat del Centre i del Mercat de Mar, proposant una sèrie de reptes relacionats amb els hàbits de compra i atorgant punts i premis a les persones que ho facin.

COMPRAR ALS MERCATS DE VILANOVA I LA GELTRÚ FENT SERVIR ENVASOS REUTILITZABLES TÉ PREMI !!

Té premi perquè és un benefici pel medi ambient i perquè es pot obtenir regals i descomptes importants...

Per participar la ciutadania pot:

1- Descarregar al mòbil l'aplicació GO ZERO WASTE (trobaràs en la difusió de la campanya el teu codi QR per fer-ho).   O si no amb el TRÍPTIC INFORMATIU que es pot trobar als mercats.

2- Fer tots els reptes que es puguin.... són aptes per a tothom i de diferents graus de dificultat.

3 - Guanyar premis i descomptes.....

MÉS INFORMACIÓ AQUÍ sobre LA CAMPANYA.


 
Municipis: 
GarrafVilanova i la Geltrú

Relacionats

Article

Rubí ha engegat una campanya comunicativa per reduir els residus vinculats a la compra domèstica, per tal de conscienciar tant la ciutadania com els comerciants de la importància d'utilitzar envasos retornables i reutilitzables per prevenir els residus plàstics, que en l'última dècada han generat un rellevant impacte ambiental.

Article

Amb l'objectiu d'ajudar a reduir la despesa energètica de les empreses i fomentar millores en el camp de la reducció d'emissions i l'eficiència en la gestió de residus, l'Ajuntament de Sant Fruitós del Bages ha posat en marxa la segona edició d'un servei gratuït d'assessorament a les empreses pel que fa a la gestió energètica i de residus.

Article

L’Ajuntament de Mollet participa en el projecte que articularà una xarxa d’Open Labs en el territori, que pretenen ser la matriu a partir de la qual comença la transformació cap a un ecosistema sostenible de recerca i innovació. Hi participen l’Ajuntament de Mollet del Vallès de Cerdanyola del Vallès, la Universitat Autònoma de Barcelona, ESADE, EURECAT, el Parc de Recerca UAB amb el suport d’Àmbit B30.

Butlletí