Nou Període - Signa el Manifest Sagnant - La regla sense tabús, tòxics ni residus

Font: Rezero

14/11/2021 - 16:19

Nou Període és una campanya que visibilitza i denuncia les actuals problemàtiques dels productes menstruals d'un sol ús més generalitzats i promou la utilització de productes menstruals reutilitzables. La menstruació ha de ser tractada de manera natural i sense tabús. Els seu objectiu és apropar-se a una societat sense residus ni impactes al medi ambient ni a la salut de les persones.

Perquè:

- Parlar de la #menstruació no ha de ser un tabú. La regla NO ÉS BLAVA!
- Ha de ser fàcil optar per productes més saludables, ecològics i econòmics.
- Cal que els fabricants eliminin els productes químics perillosos i l’ús de toxines.
-  Necessitem que es fomentin els productes reutilitzables lliures de tòxics com la copa, les calces o les compreses de roba.
- Accedeix al web per troba recursos descarregables sobre els productes menstruals, el directori amb productes menstruals reutilitzables i la nostra guia cap a una menstruació amb zero residu:
https://rezero.cat/campanyes/nouperiode/ 


- Aquesta campanya ha rebut el suport de l'Agència de Residus de Catalunya.

Podeu accedir al manifest https://bit.ly/30jXCd8


 

Relacionats

Article

La Mancomunitat Penedès-Garraf inicia una campanya per abordar la problemàtica del residu tèxtil als municipis del territori. Amb la campanya "Està de Moda", es busca informar i conscienciar sobre la importància de reduir, reutilitzar i reciclar les peces de roba per mitigar l'impacte ambiental.

Article

Maresme Circular publica un manual per ajudar als restaurants i menjadors escolars a prevenir el malbaratament alimentari

Article

El tema del concurs és “OBJECTIU ZERO RESIDUS. REDUÏM, RECICLEM, REUTILITZEM”.

Butlletí