Nova eina del Rubí Brilla: Informes automàtics de simulació fotovoltaica

23/03/2021 - 11:51

Rubí Brilla presenta una nova eina: Informes automàtics de simulació fotovoltaica. Aquesta eina permet fer una proposta personalitzada d'instal·lació fotovoltàica, a partir de les dades reals de consum elèctric.

Rubí Brilla es posa a un clic la manera de saber com pots autoconsumir la teva energia. Només has d'omplir els camps del següent formulari per tal que puguin accedir a les teves dades de consum energètic i en breu rebràs un informe amb recomanacions personalitzades de la dimensió de la instal·lació pel teu cas particular, així com sistemes de finançament, estalvis econòmics i energètics. 

Aquest nou servei permet de forma fàcil, segura i innovadora accedir a les teves dades de consum horàries reals d'energia. 

Aquest accés a dades reals ens permet generar de manera automàtica un informe amb consells de dimensionatge per a una instal·lació fotovoltaica totalment fidedigne. 

Aquest informe detallarà: 

  • Número de panells, potència instal·lada i superfície ocupada
  • Previsió de generació energètica anual
  • Energia excedentària i compensada
  • Percentatge d’autoconsum
  • Percentatge de cobertura
  • Cost aproximat de l’obra
  • Estalvi econòmic generat
  • Orientació en els diferents mètodes de finançament de l’obra

I si encara et queda algun dubte, pots contactar amb rubi_brilla@ajrubi.cat


 

Categories: 
Etiquetes: 

Relacionats

Article

La web detalla el consum energètic i hídric dels equipaments municipals i les mesures preses per fomentar l’estalvi

Article

La nova instal·lació, sumada al motor de cogeneració, permetrà estalviar uns 603.261 kWh.

Article

És una de les actuacions que s’està tirant endavant a través de l’encàrrec de gestió que l’Ajuntament de Manresa va fer a l’empresa pública per accelerar la transició energètica als equipaments municipals, i que ja ha permès instal·lar plaques fotovoltaiques a les Piscines Municipals Manel Estiarte Duocastella i a la seu social d’Aigües de Manresa, a la Plana de l’Om, entre altres projectes

Butlletí