Per què necessitem un món més salvatge?

21/10/2022 - 13:05

 

En aquest vídeo podeu veure l’acte de lliurament dels premis Nat i la posterior conferència Per què necessitem un món més salvatge? a càrrec d'Enric Sala del passat 19 d'octubre.

La cinquena edició del Premi Nat ha distingit Enric Sala, ecòleg marí, explorador, impulsor de reserves marines i divulgador ambiental i dues Mencions d’Honor a Alícia Masriera geòloga, alpinista, professora i  ex directora del Museu de Geologia de Barcelona  i, a títol pòstum, a Jordi Sabater i Pi, en reconeixement per la seva gran aportació en els camps  de l’etologia,  la primatologia, l’evolució humana així com l’etnologia i la zoologia.

En aquest vídeo podeu veure l’acte de lliurament dels premis i la posterior conferència Per què necessitem un món més salvatge? a càrrec d'Enric Sala del passat 19 d'octubre.


 

Categories: 

Relacionats

Article

L'entitat Science For Change coordina el projecte SoundCollect, en el que s’està desenvolupant una eina gratuïta de ciència ciutadana que permet el monitoratge de dades del so a les zones urbanes tranquil·les. 

Article

La Mancomunitat Penedès-Garraf inicia una campanya per abordar la problemàtica del residu tèxtil als municipis del territori. Amb la campanya "Està de Moda", es busca informar i conscienciar sobre la importància de reduir, reutilitzar i reciclar les peces de roba per mitigar l'impacte ambiental.

Article

Maresme Circular publica un manual per ajudar als restaurants i menjadors escolars a prevenir el malbaratament alimentari

Butlletí