Postgrau en ètica ambiental

20/12/2022 - 16:56

La perspectiva ambiental en la gestió del segle XXI.

Un dels grans reptes del segle XXI és la sostenibilitat. En aquest context, l'ètica aplicada emergeix com a disciplina interprofessional que ofereix instruments per a l'atenció al medi ambient des de la reflexió i el diàleg, i per donar respostes als reptes ètics que planteja l'activitat professional. Els professionals que pel seu treball han de gestionar problemàtiques mediambientals, sovint compten amb una excel·lent formació tècnica i no obstant pateixen dels coneixements i habilitats necessaris per abordar els aspectes ètics relacionats. El Postgrau en Ètica Mediambiental està pensat per reforçar la mirada ètica de la persona professional, capacitant-lo/a per detectar i abordar les problemàtiques ètiques associades a la gestió mediambiental, i augmentant així la seva satisfacció laboral. El disseny permet que l'adquisició de coneixements sigui inseparable de la seva aplicació a qüestions, situacions i problemàtiques concretes dels àmbits professionals de les persones interessades. L'Institut Químic de Sarrià (IQS) i l'Institut Borja de Bioètica (IBB), s'han unit per oferir aquest programa de postgrau per formar els millors professionals en l'abordatge de qüestions crucials que no només tenen repercussió sobre el professional i el seu àmbit laboral, sinó que comprometen el propi futur de la humanitat i el planeta.

Més informació

 


 

Categories: 

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

La publicació coral Educación ecosocial a la luz de los siete saberes de Edgar Morin - d'accés gratuït - ha estat coordinada per José Manuel Gutiérrez-Bastida i José Ignacio De Guzmán-Alonso.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Butlletí