PREMIS BICIMPULS 2019

Font: Bicibox

21/11/2019 - 11:10

Es busquen iniciatives realitzades per associacions, entitats, empreses, autònoms o grups de persones que actuen en l’àmbit metropolità de Barcelona que apostin pel canvi d’hàbits cap la mobilitat sostenible en bicicleta, i que tinguin en compte l’impacte social i ambiental del seu projecte.

Els premis Bicimpuls neixen amb la finalitat de promoure l’ús quotidià de la bicicleta com a mode de transport a la metròpoli. Convocats per Movement, l’empresa concessionària del servei Bicibox, els premis arrenquen aquest 2019 en la seva segona convocatòria amb 5 categories:

  • 1. Foment de la bicicleta per anar a l’escola.
    2. Foment de la bicicleta per anar a la feina.
    3. Promoció de la bicicleta com a eina d’inserció social.
    4. Ús de la bicicleta com a eina d’expressió cultural.
    5. Innovació relacionada amb la bicicleta.

Es busquen iniciatives realitzades per associacions, entitats, empreses, autònoms o grups de persones que actuen en l’àmbit metropolità de Barcelona que apostin pel canvi d’hàbits cap la mobilitat sostenible en bicicleta, i que tinguin en compte l’impacte social i ambiental del seu projecte. Es valorarà positivament la intercooperació, l’enfocament multidisciplinari i l’aplicació de les noves tecnologies. Es premiarà el caràcter original de les activitats, que aquestes puguin perdurar en el temps, i que serveixin d’exemple i puguin ser aplicades en d’altres projectes.

A part del reconeixement a la bona feina feta, cada projecte guanyador obtindrà un premi econòmic de 3.000 euros que s’haurà de destinar íntegrament a portar a terme les activitats presentades a la candidatura guanyadora. A més a més es podran concedir mencions honorífiques (sense premi econòmic) a les candidatures que no guanyin però que el jurat les consideri d’un interès especial.

Les activitats que es presentin a la convocatòria dels premis BICIMPULS 2019 han de complir amb els següents requeriments:

  • Hauran de dur-se a terme per associacions, entitats, empreses, autònoms o grups de persones, legalment constituïdes en el moment de l’atorgament.
  • Hanuran d’aplicar-se, totalment o parcialment, en els municipis de l’AMB i estar adreçades a ciutadans o residents d’aquest àmbit.
  • Les activitats presentades hauran d’estar en funcionament en el moment de presentar-se la candidatura.
  • Una mateixa activitat no podrà presentar-se en més d’una de les categories dels premis.
  • Una activitat premiada a convocatòries anteriors dels premis BICIMPULS no podrà ser presentada de nou en aquesta convocatòria.
  • La presentació d’una candidatura als premis no és incompatible amb la participació en altres convocatòries de premis, subvencions o reconeixements d’altres administracions o entitats.
  • No podrà participar en els premis cap empleat de MOVEMENT, ni l’AMB ni cap Ajuntament o administració present a l’àmbit metropolità, ni les agències de màrqueting, publicitat o altres proveïdors implicats en l’organització del premis.

    Teniu de termini fins el 09 de desembre de 2019 per presentar la vostra candidatura

Més informació:

CONVOCATÒRIA I REGLAMENT PREMIS BICIMPULS


 

Relacionats

Notícia

La remodelació del carrer de la Ciutat Comtal el 2019 ha fet possible una disminució d'aproximadament un 20% de les emissions generades pel trànsit i una baixada d’un 60% del consum de l’enllumenat.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Article
Inici de les proves pilot de l’Aplicació mòbil per a la detecció de zones tranquil·les urbanes

L'entitat Science For Change coordina el projecte pilot SoundCollect, en el que s’està desenvolupant una eina gratuïta de ciència ciutadana que permet el monitoratge de dades del so a les zones urbanes tranquil·les. 

Butlletí