Projecte LIFE Rethinkwaste a Sant Just

04/07/2021 - 15:16

El vídeo del projecte Life RethinkWaste, explica el nou model de recollida de Sant Just Desvern amb contenidors tancats per l’orgànica i la resta, així com el funcionament de la campanya #coneixelquellences a través del mòbil.

El projecte forma part d'una iniciativa de foment de la millora dels hàbits en la recollida selectiva en el marc del projecte europeu LIFE Rethinkwaste. El projecte #Coneixeselquellences és voluntari i s’adreça als veïns i les veïnes de les zones on ja s’han implantat els contenidors amb xip i que vulguin rebre informació, resoldre dubtes sobre la recollida o millorar la separació de residus en origen.

El vídeo s’ha pogut veure per primera vegada en el marc del curs  “Fiscalitat ambiental aplicada als residus (Taxa Justa) i altres sistemes d’incentivació (KAYT)”.


 

Categories: 

Relacionats

Article

El tema del concurs és “OBJECTIU ZERO RESIDUS. REDUÏM, RECICLEM, REUTILITZEM”.

Article

El curt-documental, realitzat per Good Karma Projects , analitza la quantitat de microplàstics trobats a la Mediterrània com una manera de reflexionar sobre l'impacte negatiu per al medi ambient.

Article

#ReciCLAR és la nova campanya que impulsa la Generalitat de Catalunya amb @ecoembes i @ecovidrio. És clar, és massa evident per no fer-ho. Diposita cada residu on toca.

Butlletí