Reconnecta amb la natura amb els banys de bosc. Sant Pere de Ribes, Municipi Saludable

21/04/2021 - 11:11

La peça audiovisual "Reconnecta amb la natura amb els banys de bosc", és la primera activitat que es porta a terme dins del projecte "Sant Pere de Ribes, Municipi Saludable". Amb els Banys de Bosc al Parc del Garraf, es vol impulsar el binomi salut i natura en l'àmbit municipal, posant en valor la contribució fonamental de la natura en el benestar de les persones i la prevenció de la seva salut.

"Els Banys de Bosc" és una activitat que té l'objectiu de reconnectar amb la natura, respectant-la i treballant per la seva cura i la salut dels veïns i veïnes del municipi de Sant Pere de Ribes. Aquesta iniciativa s'emmarca dins del Pla de Salut de Sant Pere de Ribes, amb el suport de la Diputació de Barcelona. Més informació aquí.


 

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Estimada Collserola és un llibre de Raúl Deamo per Barcelona Carnet de Voyage.

Article

La "Guia pràctica dels acords de custòdia del territori. Marc teòric i opcions jurídiques a Catalunya" vol aportar una visió general de la custòdia del territori i de com funcionen les diverses opcions jurídiques per formalitzar acords de custòdia, el principal instrument per desplegar aquesta estratègia de conservació de la natura.

Article

Una película presentada al darrer festival FICMA.

Butlletí