Reduir els residus des de casa

Descobreix des de la teva pantalla els recursos virtuals de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus
16/11/2020 - 11:56
 

S'han recopilat tots els materials i accions eminentment virtuals en un sol portal interactiu.

Si no trobeu tots els recursos amagats al portal, feu clic al botó  a cada pantalla per descobrir-los.

El portal interactiu inclou so, us recomanem activeu els vostres altaveus o auriculars.


La Setmana Europea de la Prevenció de Residus se celebra del 21 al 29 de novembre de 2020 i té com a objectius: donar a conèixer estratègies de reducció de residus; fomentar accions sostenibles per reduir els residus arreu d'Europa; fer públic les tasques dutes a terme pels diversos actors mitjançant exemples concrets de reducció de residus; i fer canviar el comportament quotidià dels europeus (consum, producció).

 

Setmana Europea de la Prevenció de Residus - Unim esforços -

Enguany, l'oferta de recursos que oferim des de les administracions supramunicipals s'ha adaptat a la situació sanitària. L'Agència de Residus de Catalunya, l'Àrea Metropolitana de Barcelona i la Diputació de Barcelona, amb la coordinació de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, han recopilat tots els materials i accions eminentment virtuals en un sol portal interactiu

En total, el portal recull més de 40 recursos virtuals entre infografies, vídeos, reptes, webinars i l'estrena d'una websèrie de 9 capítols.  

El portal està plantejat no només com un catàleg de recursos sinó com una narració que permet entendre la problemàtica dels residus invisibles i la importància de la prevenció dels residus a mida que anem descobrint el conjunt de recursos (sigui per temes o per tipus d'activitats) i que es pot fer arribar i difondre directament a la ciutadania.


 

Relacionats

Article

49 equips participants i gairebé 20.000 € recaptats per entitats ambientals a la 6a edició de la cursa de plogging per excel·lència a Catalunya. Gràcies als participants s'ha alliberat una tona de deixalles a l’espai natural d’Osona pel que han passat.

Article

Les parades del Mercat Municipal proposen accions de millora per reduir l'ús d'envasos de plàstic d’un sol ús.

Notícia

Durant la Setmana Europea de Prevenció de residus les 19 escoles que formen part d'Escoles + sostenibles de Sant Feliu han dut a terme diferents accions simbòliques per visibilitzar aquest projecte.

Butlletí