Salou implanta un sistema de telegestió del reg als jardins

24/05/2023 - 08:28

L'Ajuntament de Salou implanta el nou sistema als jardins del Parc Manel Albinyana, de l'Avinguda 30 d'Octubre, de l'Ajuntament, del Pavelló municipal, de la Plaça de la Pau i de l'Autovia Reus-Salou.

S’han realitzat les proves pertinents i s’han acabat de configurar els elements; i, actualment, el sistema ja és operatiu. L'actuació té com a objectiu optimitzar el consum d'aigua, i estalviar temps a les persones supervisores del servei.


L’Ajuntament de Salou ha implantat un sistema de telegestió del reg a les zones enjardinades del parc Manel Albinyana, de l'avinguda del 30 d'Octubre, de l'Ajuntament, del Pavelló municipal, de la plaça de la Pau i de l’autovia de Reus-Salou. Aquesta setmana s’ha instal·lat una antena al terrat de l’edifici consistorial que centralitza el servei i es comunica amb les diferents estacions col·locades a la resta d’espais.

La telegestió permet l’adaptació del reg a les condicions particulars de cada època i dia concret, implicant un estalvi d’aigua, així com de temps per a les persones supervisores del servei. També s’aprofita l’actuació per automatitzar algunes arquetes on encara s’obria l’aigua, de forma manual. La tecnologia és compatible amb la resta d'àrees telegestionades previstes a Salou.


 

Categories: 
Municipis: 
TarragonèsSalou

Relacionats

Article

Les fonts més emblemàtiques de Salou, que constitueixen un dels atractius de l’oferta turística del municipi, entren en funcionament aquest cap de setmana. Tot i que Salou forma part de la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre (CHE), la qual no està afectada per les restriccions hídriques decretades per la Generalitat, l’Ajuntament de Salou ha optat per omplir gradualment les seves fonts públiques.

Article

L'Ajuntament de Salou ha obert la convocatòria de licitació per al subministrament i instal·lació de lluminàries i altres elements elèctrics de baixa tensió. 

Article

Ematsa redueix la seva petjada de carboni i referma el compromís en la lluita contra el canvi climàtic

Butlletí