Subvencions per activitats en sis parcs de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona

Redacció
30/01/2012 - 00:00

Les bases de la convocatòria van sortir publicades en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) del 29 de novembre 2011 i regeixen els parcs del Montseny, Montesquiu, Sant Llorenç del Munt i l'Obac, el Montnegre i el Corredor, el Garraf i Olèrdola.

Les subvencions hauran de finançar explotacions forestals, explotacions agrícoles i ramaderes, empreses de serveis, millores de l'habitatge i la restauració del patrimoni arquitectònic i entitats culturals, sempre relacionades amb els objectius de la normativa específica de cada espai i que es desenvolupin dins l'àmbit dels plans especials dels espais protegits esmentats a l'article 1 d'aquestes bases i gestionats per l'Oficina Tècnica de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

Les subvencions adreçades a les entitats culturals hauran de finançar la realització d'activitats culturals en l'àmbit dels parcs naturals i preferentment les que tinguin relació directa amb els valors naturals i culturals dels parcs i molt especialment si aquestes activitats van adreçades a un públic ampli o constitueixen activitats de divulgació adreçades al públic en general.

A la pàgina web de la Xarxa de Parcs Naturals es poden descarregar les bases, el full de dades bancàries, la documentació justificativa de subvencions i la instància per presentar-se.

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

La publicació coral Educación ecosocial a la luz de los siete saberes de Edgar Morin - d'accés gratuït - ha estat coordinada per José Manuel Gutiérrez-Bastida i José Ignacio De Guzmán-Alonso.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Feti i el pesticida malèfic és un còmic escrit per Neus Cáceres i il·lustrat per Gemma Zaragüeta.

Butlletí