Vic posa en marxa la campanya “l’Energia a casa” per fomentar l’eficiència energètica

04/03/2021 - 10:58

Dues sessions telemàtiques obertes a la ciutadania permetran disposar d’eines i recursos per estalviar i millorar la llar energèticament

Oferir recursos per augmentar l’estalvi i aconseguir l’eficiència energètica és l’objectiu de la “L’energia a casa”. La campanya iniciada per l’Ajuntament de Vic ajudarà, entre d’altres, a optimitzar el consum energètic i aprendre a llegir les factures i els contractes de subministraments per reduir costos.

“L’energia a casa” planteja dues línies d’acció que permetin a la ciutadania aprofundir en l’estalvi i l’eficiència enèrgica i es treballaran en diverses sessions formatives. Aquestes sessions obertes a tothom seran telemàtiques i s’hi explicaran conceptes bàsics per entendre les factures i optimitzar els contractes de subministraments a la llar i a la comunitat, així com les principals mesures d'estalvi. A més, s'explicarà com poden estalviar les comunitat veïnals.

 

Inscripcions obertes a tothom

Les inscripcions per les dues sessions es poden formalitzar fins al dia 1 de març en aquest enllaç. Ambdues estaran impartides per la consultora especialitzada en energia Ecoserveis.

  • Dimarts, 2 de març, de 6 a 8 de la tarda. Sessió telemàtica.
  • Dimarts, 9 de març, de 6 a 8 de la tarda. Sessió telemàtica.

Paral·lelament, el dimecres, 3 de març, d’1 del migdia a 3 de la tarda, es farà una sessió webinar adreçada a professionals sobre mesures i millores en l’eficiència energètica.


 

Categories: 

Relacionats

Article

Actualment la xarxa Endolla Barcelona arriba a tots els barris de la ciutat i posa a disposició de la ciutadania una xarxa de 1.000 punts de càrrega alimentada amb energia 100% renovable. El servei té 3.300 usuaris actius i una mitjana de 14.000 recàrregues mensuals

Article

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) ha fet un pas important cap a la sostenibilitat amb la instal·lació de 137 panells fotovoltaics, 72 a l’edifici Mirador i 65 a l’antiga Casa de la Caritat. Aquesta mesura s’emmarca dins del suport de la Diputació de Barcelona en la descarbonització del CCCB, en línia amb el Pla Clima.

Article

Publicats els resultats de la sisena edició d’aquesta campanya de conscienciació i bones pràctiques per a l’estalvi d’energia i aigua i la reducció d’emissions de l’Ajuntament de Barcelona.

Butlletí