Xerrada d'assessorament energètic: Noves tarifes 2.0TD

02/06/2021 - 15:55

Arriben unes noves tarifes elèctriques carregades de polèmiques degut als nous horaris establerts. Quin és el motiu d’aquest canvi? Quins són aquests horaris? Totes les comercialitzadores facturaran de la mateixa manera? Com afectarà el cost de la factura a final de mes?

Aquesta xerrada forma part del programa 'Connecta't a l'estalvi energètic' de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat ha iniciat un cicle de formacions i xerrades en línia per tal de conscienciar la població sobre la importància de reduir el consum energètic, i informar sobre les possibilitats d'estalvi a nivell econòmic i mediambiental. Cada dijous durant dotze setmanes, de 18.30 a 20 h, els serveis tècnics de l'Ajuntament i l’equip del Connecta’t oferiran a ciutadania, comerços i empreses informació i consells sobre temes com els ajuts i les bonificacions en matèria d'energia, eficiència i ús racional d'aigua, llum i gas, o els drets energètics de les persones consumidores, entre d'altres.


 

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

La publicació coral Educación ecosocial a la luz de los siete saberes de Edgar Morin - d'accés gratuït - ha estat coordinada per José Manuel Gutiérrez-Bastida i José Ignacio De Guzmán-Alonso.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Estimada Collserola és un llibre de Raúl Deamo per Barcelona Carnet de Voyage.

Butlletí