juny 2013

Notícia
Coincidint amb la Setmana de l'Energia Sostenible, l'Ajuntament de Cerdanyola repartirà guies d'estalvi energètic a Centres Cívics i Casals d'Avis de la ciutat. El municipi programa al llarg de l'any activitats formatives adreçades als infants i joves on se'ls explica de quina manera efectiva es pot estalviar energia.
Notícia

El projecte EURONET 50/50 liderat per la Diputació de Barcelona ha obtingut el Premi Europeu de l'Energia Sostenible 2013 en la categoria de "learning", que atorga la Comissió Europea conjuntament amb ManageEnergy. En l'edició de 2013 s'han presentat 224 projectes i el Projecte Euronet 50/50 ha estat premiat en la categoria "d'aprenentatge".

Notícia
Una xerrada sobre economia domèstica, destinada al públic adult, i un taller per jugar amb l’energia, adreçat als infants, són les propostes que es portaran a terme el dimecres i dijous, 26 i 27 de juny, respectivament, per conscienciar a la ciutadania de la utilització d’una energia sostenible.
Notícia
Ciutats i pobles de Catalunya celebren la Setmana Europea de l'Energia Sostenible. Us en fem un resum dels municipis per dies.

La Setmana Europea de l'Energia Sostenible, una iniciativa de la Comissió Europea, se celebra enguany del 24 al 30 de juny. Hi ha més de 80 municipis que organitzen activitats amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'Institut Català de l'Energia (ICAEN), sota la coordinació de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat. A Sostenible us anirem donant notícia de les diferents activitats i també podeu accedir al detall a l'enllaç http://www.diba.cat/xarxasost/setmanaenergia. Però per no perdre detall uns fem un resum dels diferents municipis que han organitzat actes.