Aigua

Article

L’any passat, durant els mesos de gener, febrer i març de 2019, el centre d’informació La Mongia va exposar el treball “Les fonts del Montseny”, un recull obra del Dr. Oscar Farrerons i el fotògraf Adrià Corella. Es tracta d’un ambiciós projecte viu que vol recollir totes les fonts del massís del Montseny.

Article

El projecte de reg basat en la tradició de l'aigua termal de Caldes de Montbui ha estat escollit finalista del Premi Europeu de l'Espai Públic Urbà 2016, a més de seleccionat pels premis FAD.

Notícia

La Xarxa, la Diputació de Barcelona i el Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya han organitzar la primera sessió d'un cicle de quatre jornades sobre fonaments en la gestió local del cicle de l'aigua.

Notícia

L’augment de les temperatures i els llargs mesos de sequera han fet reaccionar l’Ajuntament de Sabadell. Des del govern municipal s’estan impulsant diverses mesures per promoure i impulsar l’estalvi d’aigua i aconseguir reduir-ne el consum.

Article

La finalitat del “Pla Girona és Aigua” és definir el full de ruta, per als propers 10 anys, que permeti posicionar Girona com a ciutat referent en la gestió del cicle urbà de l’aigua.

Notícia
La Diputació de Barcelona, l’ACA i la Xarxa fan balanç de la campanya d’estalvi d’aigua en el període febrer-juliol 2012, i es planteja nous reptes
La campanya 'La Xarxa estalvia aigua' continua desenvolupant-se tota la segona quinzena de juliol als municipis de Castelldefels i Sitges, amb el suport de la Diputació Barcelona, la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA)
Notícia
La primera dutxa de platja ecològica a Europa que funciona amb aigua de mar ha estat instal·lada aquest estiu a Torredembarra