qualitat ambiental

Notícia

El Ple de l'Ajuntament de Barcelona aprova les noves tarifes d'aparcament, que pugen per a tots els vehicles excepte els ECO i els de zero emissions

Acte
23/02/2018 - 11:00
Xarxa de Vigilància i Previsió de la Contaminació Atmosfèrica (XVPCA) Vall d'Hebron
Notícia

 La Generalitat, l’Ajuntament de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), la Diputació de Barcelona i representants locals aproven els compromisos per reduir un 30% les emissions vinculades al trànsit en el termini de 15 anys.
Notícia

Martorelles forma part dels 40 municipis de la conurbació de Barcelona declarats Zona de Protecció Especial de l’Ambient Atmosfèric.

Notícia

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha organitzat unes jornades informatives i participatives a diferents punts del territori per avançar en els objectius de l’avantprojecte de Llei de qualitat ambiental que prepara la Generalitat en substitució de la Llei de Prevenció i Control Ambiental de les Activitats. La nova norma busca fer una transició cap a una producció ambientalment sostenible, amb un ús eficient dels recursos i de l'energia i, per tant, més competitiva.

Article

L'Ajuntament de Rubí impulsa el projecte de definició de criteris de qualitat ambiental per als polígons d’activitat econòmica (PAE) i les naus de Rubí, que ha impulsat el consistori rubinenc amb el suport de la Diputació de Barcelona.