vinya

Article

Amb l'objectiu de promoure la cultura de la sostenibilitat, la innovació i la participació entre els estudiants d’Educació Secundària, Cicles Formatius i Batxillerat, alhora que aproximar els joves al repte ambiental del canvi climàtic i la seva vinculació amb l’activitat vitivinícola tan rellevant a la comarca del Penedès.

Notícia

La majoria de ponències del congrés se centren en la fitopatologia sostenible i en aspectes innovadors com la substitució del diòxid de sofre per olis essencials encapsulats o l’estimulació de la vinya amb llevats inactius per incrementar, per exemple, els tanins.

Notícia

L'objectiu de la jornada va servir per presentar alternatives viables en viticultura per reduir l'impacte del canvi climàtic i també es van lliurar els premis 'II Concurs d'Idees innovadores pel canvi climàtic al Penedès'.

Article

Fa més d’un any que es va posar en marxa el projecte experimental de recuperació del patrimoni vitivinícola de la ciutat anomenat «Vinya d’en Sabater» a Santa Coloma de Gramenet.

Notícia

Van guanyar el premi tres alumnes de l'IES Intermunicipal de Sant Sadurní d'Anoia amb el treball anomenat "Passem del CO2 al pàmpol".

Notícia

Aquest projecte experimental que s'ubica a Santa Coloma de Gramenet ha donat feina a 50 persones que fan el manteniment dels 1.600 ceps. Es recuperen 5.000 m2 de terreny per a la investigació del raïm i l’elaboració del vi.

 

Notícia

Els participants van conèixer les experiències ja en marxa al Districte de Calor de La Girada i a les caves Vilarnau, i van visitar els cellers Pinord i Torres.