Brussel·les distingueix el projecte Gesmopoli de la Diputació per afavorir la mobilitat als polígons

SOSTENIBLE
18/02/2008 - 00:00
El projecte ‘Gesmopoli’, promogut per la Diputació de Barcelona, ha estat una de les 25 iniciatives seleccionades per la ‘Sutainable Energy Europe’ entre 150 d'altres administracions, en la convocatoria d'enguany en matèria de sostenibilitat energètica.

Aquesta entitat europea convoca cada any els premis d'energia sostenible europea (Sustainable Energy Europe Awards Competition 2008), on el projecte Gesmopoli ha quedat finalista. La Diputació de Barcelona s'ha adherit a la campanya 'Sutainable Energy Europe' a través del projecte GESMOPOLI. Aquest programa està liderat per la Direcció General d'Energia i Transport de la Comissió Europea.

 

Aquesta iniciativa de l'Àrea de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona impulsa un seguit de mesures i actuacions sobre l'àmbit de la mobilitat als polígons industrials, incidint en tasques de planificació, de negociació entre agents implicats i la gestió del territori.

Etiquetes: 

Relacionats

Article

La Diputació de Barcelona posa a l'abast de tothom una plataforma per a la visualització d’un sistema d’indicadors multidimensional en clau d’Agenda 2030 sobre la realitat econòmica, social i ambiental dels municipis de la província de Barcelona. El Visor 2030 permet fer una anàlisi interactiva des de diferents punts de vista: per municipis, per comarques, per trams de població, per ODS o per indicador. 

Article

Els punts de recàrrega domèstica, la base per a la generalització de la mobilitat elèctrica a Catalunya. Dos informes elaborats per l’ICAEN constaten la necessitat d’impulsar els punts de recàrrega de baixa potència.​

Article

El TERMCAT publica la Terminologia de la sequera, un recull terminològic que agrupa en un sol recurs termes de diverses àrees que tenen com a denominador comú el fet que es fan servir en textos especialitzats i de divulgació dedicats a analitzar el fenomen de la sequera des dels diversos punts de vista possibles, i a identificar les mesures que es poden implantar per a fer-hi front.

Butlletí