Taller "Campanyes d'estalvi d'aigua"

Redacció
31/10/2011 - 00:00

La Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona i l'Agència Catalana de l'Aigua presenten i ofereixen als municipis un paquet de recursos i materials per continuar impulsant campanyes de sensibilització ciutadana sobre l'estalvi domèstic d'aigua.

L'objectiu és promoure petites actuacions de sensibilització, coordinades, per continuar promovent l'estalvi i gestió eficient de l'aigua en l'àmbit domèstic, per tot el territori de la Xarxa; i generar un marc comú de coordinació, col·laboració i suport en l'execució de les campanyes a través de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.

Per aquest motiu, el Grup de treball de gestió de recursos hídrics convocar aquesta jornada amb els objectius següents:

1. Presentar als ens locals el paquet de recursos per impulsar campanyes d'estalvi d'aigua: productes, suport, condicions, terminis de petició i execució...

2. Exposar casos pràctics i idees per a activitats municipals de sensibilització sobre estalvi domèstic d'aigua.

3. Aportar coneixement i reflexions sobre com aplicar campanyes d'estalvi d'aigua en el nou marc de restriccions pressupostàries.

4. Treballar sobre espais i necessitats de coordinació per desenvolupar les actuacions de sensibilització per part dels municipis.

Podeu realitzar la inscripció aquí

 

Relacionats

Article


 

Ferrocarrils de la Generalitat i la Universitat Autònoma de Barcelona impulsen la segona edició del Vagó de la Ciència de la UAB, dedicat enguany a divulgar sobre la necessitat de reduir l’ús dels combustibles fòssils.

Article


Biblioteques de les Coses: iniciativa brillant i necessària que arriba per quedar-se

Butlletí