‘Ciència After Work’ debat sobre els beneficis de la sardina en l’alimentació i la seva sostenibilitat

dimecres, 15 juny, 2016 - 00:00 a 23:59
La Pedrera
Geolocation

El proper dimecres 15 de juny tindrà lloc a La Pedrera una nova sessió del Ciència After Work “Sardina en xarxa: alimentació, salut i sostenibilitat”. La jornada comptarà amb la participació de director de l’IDIBAPS, el doctor Ramon Gomis, acompanyant de Toni Massanés, director de la Fundació Alícia; i del director general de Pesca i Afers Marítims de la Generalitat de Catalunya, Sergi Tudela.

 

En aquesta jornada de reflexió científica es presentaran els resultats de l’estudi publicat el passat mes d’abril a la revista ‘Lipids in Health and Disease’. Aquest estudi va estar liderat pel Dr. Gomis, i també van participar els Hospitals Clínic i Vall d’Hebron de Barcelona, l’Hospital Carlos Haya de Málaga i la Fundació Alícia, a banda de diversos centres d’atenció primària. Les principals conclusions de l’estudi indiquen que un consum diari de 100 grams de sardines té efectes beneficiosos en les persones que tenen diabetis Tipus 2, entre d’altres. Durant la propera edició del Ciència After Work a La Pedrera també es debatrà sobre la sostenibilitat en el consum i pesca de la sardina. 

 

 

Organitzador: 
Fundació Alícia
Categories: 
Agricultura

Relacionats

Acte
12/12/2024 - 09:30
Centre Cívic Cotxeres de Sants (carrer de Sants, 79, Barcelona)
Notícia

Arrenca la campanya ‘Arrels de la terra’ a Cubelles per protegir el patrimoni agrícola i natural del territori.

Acte
19/11/2024 - 09:00
Paranimf de la Diputació de Barcelona, al recinte de l'Escola Industrial (carrer del Comte d'Urgell, 187, Barcelona)

Butlletí