Polinyà repartirà 2.500 porta entrepans reutilitzables als centres escolars

10/01/2017 - 13:21

L’Ajuntament de Polinyà ha fet entrega de 500 unitats de Boc’n Rolls o porta entrepans a l’Institut de Polinyà. Un sistema reutilitzable i, per tant, més ecològic, per a embolicar l’entrepà. D’aquesta manera es busca reduir l’ús de paper d’alumini i, en conseqüència, també els residus generats diàriament al centre.

El institut ha repartit els Boc’n Rolls entre els alumnes per tal de conscienciar-los sobre la necessitat de reduir els residus que generem i de reutilitzar i reciclar els materials. A més, l’IES Polinyà també ha iniciat la campanya “Patis Nets” a través de la qual han recollit durant cinc dies tota la brossa generada al pati per després exposar-la a l’entrada del institut el dia de l’entrega de notes. En total, en només cinc dies, han recollit més de 30 quilos de brossa. També han exposat les fotografies que han fet dels patis bruts perquè les poguessin veure tant els pares com els alumnes.

L’Ajuntament ha adquirit 2.500 unitats de Boc’n Rolls amb un cost total de 7.708,60 € que es repartiran entre els diferents centres escolars del municipi en el marc de la campanya de civisme “Polinyà també és casa teva” que s’està duent a terme aquests mesos a Polinyà. 

Categories: 

Relacionats

Notícia

Cinc persones de municipis veïns sancionades en la darrera setmana per llençar les escombraries a Polinyà.

Notícia
Fotografia: Marta Amat /Rezero

Fotografia: Marta Amat /Rezero

En aquest 2021, Rezero ha volgut de nou visibilitzar les iniciatives que duen a la pràctica accions inspiradores i referents en la prevenció de residus i el consum responsable. Una feina, a vegades poc fomentada i visibilitzada, però amb un important impacte tan social com mediambiental.

Article

Rubí ha engegat una campanya comunicativa per reduir els residus vinculats a la compra domèstica, per tal de conscienciar tant la ciutadania com els comerciants de la importància d'utilitzar envasos retornables i reutilitzables per prevenir els residus plàstics, que en l'última dècada han generat un rellevant impacte ambiental.

Butlletí