Presentació i taller "Upcycling de barri"

divendres, 27 gener, 2017 - 17:00 a dissabte, 28 gener, 2017 - 16:59
Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol
Geolocation

Sabies que de les teves deixalles de plàstic en pots fer un altre objecte nou i útil? En 15 minuts pots dur a terme tot el procés de transformació.

L'economia circular és una manera de mirar els materials que ens envolten de manera que es dissenyen i es transformen en materials separables i reutilitzables.

Taller Esfèrica ens presenta aquest nou espai a l'Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol on podreu transformar el plàstic de les vostres deixalles en productes funcionals. Vine a experimentar tot el procés!


 

Organitzador: 
Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic adult
Contacte: 

Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol

adflafabricadelsol@gmail.com

93.256.44.30

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

Més de 20 entitats representants de la societat civil organitzen una performance reivindicativa davant la Generalitat per exigir al govern que no abaixi la guàrdia en els objectius de la nova llei catalana de residus

Acte
14/11/2022 - 00:00
Espai Francesca Bonnemaison
Article

Gràcies al cercador del nou web cuidem.barcelona és més senzill saber on, quan i com llençar cada cosa. Només cal indicar quin és el residu del qual ens volem desfer i l’adreça on ens trobem, i l’aplicació ens informarà del sistema de recollida, com s’ha de reciclar i en quina franja horària.

Butlletí