Conferència “Els cants dels ocells i els vincles amb la nostra cultura”

dissabte, 28 gener, 2017 - 19:00 a diumenge, 29 gener, 2017 - 18:59
Auditori del convent Santa Clara de Castelló d’Empúries

a càrrec de Pere Alzina i Bilbeny. 

Organitzador: 
Amics del Parc Natural dels Aigumolls de l'Empordà
Contacte: 

apnae@apne.org telf. 972 45 46 72

Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

La resolució demana als Estats, les organitzacions internacionals i les empreses que intensifiquin els esforços per garantir un entorn saludable per a tothom. 

Opinió

Un altre estiu els incendis es converteixen en un forçat element transformador del paisatge a tota la conca mediterrània.Si tothom té clar quines són les causes i les solucions de la situació actual, com és que cada estiu repetim les mateixes lletanies? Al meu entendre, el principal motiu d’aquesta situació és que surt més econòmic invertir, majoritàriament, en extinció, és a dir, en el cos de bombers, que en prevenció.

Notícia

La primavera de 2022, calorosa i seca a la majoria del territori català, s’ha combinat amb el juny més càlid des de 2003 segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) i una manca de pluges crònica, es preveu una campanya d’estiu molt dura per als boscos catalans i la situació no millorarà si no plou a de forma abundant a les zones afectades per sequera. L’equip científic del CREAF encoratja a la ciutadania a extremar les precaucions al camp i a ser partícips del seguiment de l‘estat de salut dels boscos a través del projecte AlertaForestal.

Butlletí