Sortida de descoberta del Parc “Volta a les Llaunes”.

diumenge, 29 gener, 2017 - 09:00 a dilluns, 30 gener, 2017 - 08:59

És una sortida on farem la volta a la reserva integral de les Llaunes amb en Jordi Sargatal de guia. Cartell amb tota la informació adjunt.

 

Esperem que us agradi!

Organitzador: 
Amics del Parc Natural dels Aigumolls de l'Empordà
Contacte: 

Per a més informació apnae@apne.org o bé al telf. 972 45 46 72

AdjuntMida
PDF icon descoberta.pdf7.02 MB
Categories: 
Parcs naturals/Paisatge

Relacionats

Article
Girona rebrà més de 3 milions d’euros per incorporar la natura a la trama urbana

El projecte GiroNat, coordinat per l’Ajuntament de Girona amb el suport de la Universitat de Girona i entitats ambientalistes, ha resultat vencedor en una convocatòria dels fons Next Generation amb l’objectiu d’avançar cap a una ciutat més verda, resilient i saludable

Article

El 24 de juliol de 1972 una resolució del Ministeri de l’Habitatge aprovava el Pla especial de protecció del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, amb 2.655 hectàrees protegides, i esdevenia així el primer parc natural espanyol protegit mitjançant la legislació urbanística vigent, el primer dels espais naturals de la província de Barcelona protegit per un pla especial i l’únic promogut i gestionat fins aleshores  per un organisme de l’Administració local. Va ser la primera protecció després de la creació dels primers parcs nacionals el 1918. El gruix de la celebració d’aquesta efemèride es farà el 23 i 24 de novembre en la X Trobada d’Estudiosos de Sant Llorenç del Munt i l’Obac que tindrà lloc a Sant Vicenç de Castellet.

Notícia

La quarta edició de la cursa de plogging, que va comptar amb cent vuitanta corredors i corredores repartides en vint-i-tres equips, recapta 15.550 euros per a disset entitats ambientals de Catalunya.

Butlletí