Ruta: HORTA-GUINARDÓ: L'art de visitar un jardí: el Parc del Guinardó

divendres, 10 febrer, 2017 - 11:00 a dissabte, 11 febrer, 2017 - 12:59
Parc del Guinardó
Geolocation

La Fàbrica del Sol t'ofereix un passeig entre la rusticitat del bosc combinada amb l’elegància d’un jardí d’arbustos retallats.

Passejarem per la frondositat de la zona forestal i gaudirem d’unes vistes úniques sobre la ciutat. La ruta agafa com a fil conductor l’aigua per descobrir el jardí històric creat per Jean-Claude Nicolas Forestier en col·laboració amb Nicolau Maria Rubió i Tudurí a principis del segle xx. Tot plegat, en un dels indrets amb major riquesa d'aus de la ciutat.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat.

Aquesta activitat és gratuïta pels participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d'inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d'espera no puguin aprofitar les vacants.

Podeu trobar tota la programació d'activitats de La Fàbrica del Sol del primer quadrimestre de 2017 seguint l'enllaç


 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol

Municipis: 
Categories: 
Biodiversitat

Relacionats

Notícia

L'Ajuntament de Barcelona ha donat el tret de sortida del Pla Natura 2021-2030, una estratègia a 10 anys vista amb un programa d’acció a més curt termini sota el qual s’executaran una quarantena d'actuacions en els propers tres anys. S'inicia el procés de participació ciutadana que ofereix la possibilitat d’informar-se i debatre sobre les actuacions de millora previstes.

Article

Aquest mapa en línia que recull la flora i la fauna urbanes és una eina oberta a tothom per conèixer la biodiversitat de la ciutat, gaudir-ne i protegir-la. S’ha actualitzat i recull prop de 1.500 espècies d’arbres i plantes i 532 d’animals.

Notícia

L'Atles de la biodiversitat de Barcelona ha ampliat el catàleg de fauna, que se suma al de la flora, amb unes 1.500 espècies d'arbres i plantes

Butlletí