Ruta: SANTS-MONTJUÏC: L'art de visitar un jardí: Laribal, Grec, Umbracle i Aclimatació

divendres, 24 febrer, 2017 - 11:00 a dissabte, 25 febrer, 2017 - 12:59
Parcs de Montjuïc
Geolocation

La Fàbrica del Sol us ofereix una ruta pels parcs de Montjuïc que van acollir els primers roserars públics de la ciutat.

L'Exposició Internacional de Barcelona del 1929 va ser un moment molt important en la història de la nostra ciutat i va canviar per sempre la fesomia de la muntanya de Montjuïc. La diversitat botànica d’aquests jardins forma part del Parc de Montjuïc, que, amb tota la seva riquesa i complexitat d'usos, és un dels pulmons verds més importants de Barcelona.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat.

Aquesta activitat és gratuïta pels participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d'inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d'espera no puguin aprofitar les vacants.

Podeu trobar tota la programació d'activitats de La Fàbrica del Sol del primer quadrimestre de 2017 seguint l'enllaç


 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic adult
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol

Municipis: 
Categories: 
Biodiversitat
Educació ambiental

Relacionats

Notícia

L'Ajuntament de Barcelona ha donat el tret de sortida del Pla Natura 2021-2030, una estratègia a 10 anys vista amb un programa d’acció a més curt termini sota el qual s’executaran una quarantena d'actuacions en els propers tres anys. S'inicia el procés de participació ciutadana que ofereix la possibilitat d’informar-se i debatre sobre les actuacions de millora previstes.

Article

Aquest mapa en línia que recull la flora i la fauna urbanes és una eina oberta a tothom per conèixer la biodiversitat de la ciutat, gaudir-ne i protegir-la. S’ha actualitzat i recull prop de 1.500 espècies d’arbres i plantes i 532 d’animals.

Notícia

L'Atles de la biodiversitat de Barcelona ha ampliat el catàleg de fauna, que se suma al de la flora, amb unes 1.500 espècies d'arbres i plantes

Butlletí