Taller: AiguArt: El rap dels déus de l'aigua

dissabte, 25 març, 2017 - 10:00 a diumenge, 26 març, 2017 - 14:59
La Barceloneta
Geolocation

Taller de poesia rap, dansa urbana i teatre de carrer per conèixer les conseqüències del canvi climàtic a través d’al·legories sobre els déus de l’aigua de tradicions d’arreu del món.

El cicle Aiguart reuneix una sèrie d’activitats per celebrar el Dia Mundial de l’Aigua 2017. Totes les activitats estan relacionades amb el canvi climàtic i la gestió l’aigua i ho fan a través de diferents expressions artístiques.

Les arts d’expressió lingüística i gestual i les metàfores mitològiques poden fer més fàcil entendre les qüestions científiques que expliquen els efectes del canvi climàtic. A la Barceloneta, volem mobilitzar els artistes per parlar d’una qüestió que a priori sembla allunyada de l’art.

A càrrec de Planeta Barceloneta amb la col·laboració de Palo Q'sea.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat.

Aquesta activitat és gratuïta pels participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d'inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d'espera no puguin aprofitar les vacants.

Podeu trobar tota la programació d'activitats de La Fàbrica del Sol del primer quadrimestre de 2017 seguint l'enllaç


 

Organitzador: 
La Fàbrica del Sol
Destinatari: 
Públic jove
Contacte: 

La Fàbrica del Sol

Passeig Salvat Papasseit, 1

08003 Barcelona
Telèfon 932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
ajuntament.barcelona.cat/lafabricadelsol

 

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Aigua

Relacionats

Notícia

Barcelona ha iniciat els tràmits per elaborar i aprovar una nova ordenança per a l’aprofitament d’aigües grises en edificis de nova construcció i grans rehabilitacions.

Notícia

Els Mercats de Barcelona estan implementant diferents mesures per garantir un ús responsable de l’aigua, en un context en què aquest recurs és cada vegada més preuat, a través d’iniciatives de conscienciació dirigides als comerciants dels mercats i a la seva clientela.

Butlletí