Ecodescoberta. "Els racons de l'Horta de Grenyana, en bicicleta"

diumenge, 26 març, 2017 - 11:00 a dilluns, 27 març, 2017 - 10:59
Horta de Grenyana i Parc de la Mitjana

Coneixes la sèquia de Fontanet, d’origen musulmà? I el Molí de Cervià, on antigament es batia la llana? Has estat mai a la verneda de la Mitjana?
Et proposem una visita guiada en bicicleta per l’horta de Grenyana i pel parc de la Mitjana, on descobriràs els punts més emblemàtics d’aquests dos espais d’interès.

  • Recorregut de 7 kms no recomanat per a bicicletes de 4 rodetes o de rodes molt petites. És obligatori l'ús de casc.

Activitat gratuïta.

Places limitades. Cal que us inscriviu mitjançant aquest tràmit.

El punt de trobada serà la  Glorieta Font i Quer (davant entrada Parc de la Mitjana)

Organitzador: 
Regidoria de l'Hàbitat urbà i Rural i la Sostenibilitat. Ajuntament de Lleida
Contacte: 

Relacionats

Article

Granollers inicia una transformació verda de la ciutat amb el projecte Connecta Congost Natura 2025 (link is external), que es converteix en el primer tram d’una anella verda al voltant de la ciutat i que connecta amb el nucli urbà. Es tracta d’una actuació de gran magnitud que obre el riu a la ciutat i renaturalitza l’entorn del Congost, tant el riu, el parc com el passeig fluvial, en benefici de la qualitat de vida de la ciutadania. Aquest projecte inclou la renaturalització del riu i el Parc del Congost i rep una subvenció de 3 milions i mig d’euros dels Fons Next Generation.

Notícia

L’estratègia per recuperar el riu, que es va dissenyar partint d’una anàlisi prèvia i després d’entrevistar més de 40 persones de diferents àmbits, s’estructura en 4 àmbits d’acció: Natura, Accessibilitat, Producció-Coneixement i Esport-Cultura-Patrimoni.

Notícia

Enllestides les obres en quatre trams del riu Llobregat (Pallejà, Sant Boi, Sant Vicenç dels Horts i Santa Coloma de Cervelló), amb una inversió superior als 2,6 milions d'euros. Aquestes actuacions responen als principals objectius del futur PDU metropolità: naturalitzar els espais oberts, millorar la permeabilitat de les infraestructures i connectar espais naturals amb nuclis urbans.

Butlletí