De l'hort a la biblioteca

05/05/2017 - 12:50

Aquest projecte vol donar a conèixer els productes de proximitat del Parc Agrari del Baix Llobregat i apropar la ciutadania a una vida i dieta més saludables.

A través d'activitats diverses, com visites guiades, talles, xarrades o contes amb aquest projecte es vol ajudar a cultivar el propi hort urbà i ensenyar les millors receptes amb els productes de l'hort.

Aquesta iniciativa neix l'any 2013 a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi de Llobregat, que va guanyar el Premi Teresa Rovira i Comas a la Innovació a les Biblioteques Públiques Catalanes el 2014 amb el projecte. Amb el tems "De l'hort a la biblioteca" ha anat incorporant-se a l'oferta de moltes biblioteques més de la comarca.

Podeu accedir a totes les activitats a través d'aquesta web
 


 

Categories: 
Municipis: 
Baix Llobregat
Etiquetes: 

Relacionats

Article

Geoblau dinamitza aquest hort comunitari i ensenya a les entitats i a les persones que s'hi apropen a cuidar-lo i a fer-lo reeixir

Article

El nou edifici funerari reaprofita l’energia tèrmica que generen els crematoris per mantenir actiu el sistema de calefacció i aigua calenta. Una delegació de l’Ajuntament ha visitat aquesta setmana les instal·lacions, ubicades al polígon industrial de Can Roca, que es van inaugurar el passat mes de febrer

Butlletí